Despre Noi


Scurt istoric. Cine suntem?

Lion Finance Consulting va oferta din 2012, cea mai eficienta si simpla solutie de vanzare si gestiune prin serviciile oferite. Va punem la dispozitie pachete de servicii complete, prin intermediul colegilor nostri ce va stau la dispozitie 24/24.

Printre acestea se numara: consultanta telefonica, la sediul nostru sau la sediul clientului, intocmirea dosarului pentru atribuirea numarului de ordine, depunerea dosarului pentru obtinerea numarului de ordine, ridicarea numarului de ordine de la ANAF, instructaj pana la utilizarea corespunzatoare, inregistrarea produselor, fiscalizarea aparatului si asistenta telefonica NON STOP.

Misiunea noastra

Ne propunem sa ramanem cea mai prietenoasa, prompta si rapida unitate de service. Dezvoltam zilnic solutii fiscale, de la echipamente la programe si aplicatii de mobil – adaptate dupa cerintele fiecarui client. Ne concentram pe furnizarea de servicii de consultanta si suport de cea mai inalta calitate.

Grija pentru clienti

Intelegem faptul ca fiecare client are posibilitatea de a-si alege furnizorul caselor de marcat. Ne dorim sa fim parteneri si prieteni cu clientii nostri, pentru a le oferi produse si servicii de cea mai buna calitate – la un pret corect si sa construim parteneriate solide in timp – bazate pe sinceritate, integritate si incredere.

Work Space

Biroul Lion Finance Consulting

Adresa: Bloc P3, Aleea Domneasca, Galați 800354

Telefon: +40 749 260 789

Email: office@bonurifiscale.ro


Program cu Publicul

Luni - Vineri 9am la 5pm

Sambata - Inchis

Duminica - Inchis