IMPRIMANTE TERMICE

 • Imprimanta Citizen CT-S 4000

  CT-S 4000 este o imprimanta termica ce ofera o viteza mare de imprimare ce ajunge pana la 150 mm/sec. Un alt avantaj al acestei imprimante este posibilitatea de a functiona cu 3 tipuri role de hartie termica de dimensiuni distincte, ce variaza ca latime de la 80, 82.5 pana 112 mm.

  Imprimanta CT-S 4000 este ideala pentru aplicatii de imprimare care necesita un volum mare de date sau informatii.

 • Imprimanta Datecs EP 2000

  DATECS EP-2000 este o imprimanta termica ESC / POS cu un mecanism de imprimare de 3 inch. Este conceputa pentru utilizarea impreuna cu o gama larga de echipamente terminale, inclusiv POS-uri si terminale de bucatarie.

  Caracteristicile sale extinse ii permit sa fie utilizata intr-o gama larga de aplicatii. Imprimanta poate realiza rapid si usor de imprimare de text si/sau grafica, in functie de nevoile clientului (coduri de bare, logo, etc) si este dotata cu cutter automat.

  Datorita constructiei robuste, aceasta imprimanta termica poate fi utilizata si in medii de lucru dure, fiind extrem de fiabila si rezistenta.

 • Imprimanta Datecs EP 50

  EP-50 este o imprimanta termica pentru POS ce poate fi integrata in terminale de comunicatii, fiind totodata dezvoltata pentru a fi utilizata in cadrul restaurantelor sau bucatariilor.

  Imprimanta EP-50 are un design compact, este usoara si beneficiaza de tehnologia small foot printing.

 • Imprimanta Datecs EP 60

  Imprimanta termica EP 60 este cea mai rapida, usoara si compacta imprimanta din clasa sa, avand o latime de printare de 2 inch (aprox. 5 cm).

  DATECS EP-60 este un ESC / POS imprimanta cu o varietate larga de aplicatii, deoarece acest model poate opera atat in pozitie orizontala, cat si verticala . Acest tip de imprimanta este dezvoltat pentru integrarea in terminale de comunicatii, sisteme POS, restaurante, etc.

  EP 60 permite imprimarea rapida a serviciilor regulate de text, precum si elemente grafice, specificate de catre utilizatorul final – cod de bare, logo-ul companiei. Datecs EP-60 face parte din cea mai noua linie de imprimante termice la Datecs ESC / imprimante POS.

 • Imprimanta Datecs EP 700

  Imprimanta termica EP 700 face parte din gama de varf de imprimante POS, fiind capabila sa faca fata unui volum ridicat de lucru, specific punctelor de vanzare din industria mare de retail.

  DATECS EP 700 este o imprimanta termica ESC / POS cu un mecanism de imprimare de 3 inch. Aceasta are un mecanism silentios chiar si atunci cand functioneaza la viteze mare de printare.

  Caracteristicile sale extinse ii permit sa fie utilizata intr-o gama larga de aplicatii. Imprimanta poate realiza rapid si usor imprimare de text si/sau grafica, in functie de nevoile clientului (coduri de bare, logo, etc).

  Imprimanta EP 700 are conectivitate RS 232, USB si Ethernet, avand de asemenea incorporat jurnal electronic si GPRS.

 • Imprimanta Datecs LP-50

  LP-50 este o imprimanta termica de etichete, ce este compacta si accesibila ca pret, ideala in cazul magazinelor de mici dimensiuni. In cazul supermarketurilor poate fi conectata la un cantar electronic pentru a tipari etichete in cazul cantaririi de produse precum fructe sau legume.

  Datecs LP-50 este o imprimanta de etichete, proiectata pentru a printa etichete de mici dimensiuni, cu imagini grafice, pe hartie termica. Informatiile sunt aranjate intr-un template care poate fi modificat partial la cerere, in functie de nevoile clientilor.