Product Tag - case de marcat

 • Casa de marcat Activa fara acumulator

  Recomandata pentru magazine, restaurante, baruri, hoteluri, magazine en-gros.

 • Casa de marcat Activa Magic cu alimentare la priza

  Portabila, compacta,  direct la 220v, afisaj client si sistem automat de rulare a benzii de control. Recomandata pentru: vanzari ambulante, servicii postale , transport, parcare, vinzari in locuri deschise, orice activitate de vinzare care nu dispune de alimentare de la retea

 • Casa de marcat Activa Magic EJ cu acumulator Ni-Mh

  Portabila, compacta, cu acumulator , afisaj client, afisaj operator. Permite folosirea diverselor aplicatii software de gestiune ca IMPRIMANTA FISCALA .

 • Casa de marcat Activa Mobile EJ + acc. Li-Ion

  ACTIVA MOBILE EJ + acumulator LI-Ion 7.4 v / 2000mAh Alaturi de modelele VICTORY, ROYAL si ROYAL EJ , ACTIVA MOBILE permite introducerea cu usurinta bon a CIF-ului beneficiarului (clientului) in scopul deducerii TVA-ului ( conform HG84/2013)

 • Casa de marcat Activa Royal

  APARAT DE MARCAT cu Imprimanta termica EASY -LOAD, Afisaj alfanumeric 2 randuri luminat, 3xRs232, 1xUSB, Poate introduce CIF-ul client, Text liber preprogramat sau nu in timpul vanzarii. Afisaj client incorporat

 • Casa de marcat Activa Victory cu tastatura antipraf

  Casa de marcat cu procesor puternic ARM este destinata magazinelor cu trafic mediu-intens, hoteluri restaurante, SPA, fashion, etc Interfetele gratuite permit conectarea la un PC si folosirea ca imprimanta fiscala comandata de un program soft de vanzare, gestiune-stoc. Poate functiona simultan cu PC-ul sau cu coduri interne din casa

 • Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Lili (Acumulator inclus)

  Casa de marcat portabila cu jurnal electronic Orgtech Lili este un aparat de marcat electronic fiscal omologat conform legislatiei in vigoare.
  Orgtech Lili s-a impus pe piața din Romania ca fiind cea mai ieftină casă de marcat. Usurinta in utilizare cat si calitatea aparatului de marcat electronic fac din acesta o afacere avantajoasă pentru dumneavoastră.

  Designul casei de marcat cu jurnal electronic o face utilizabilă atât în magazine specializate, alimentare, piețe cât și în restaurante sau hoteluri.
  Acumulatorul de care dispune casa de marcat o face pe acesta utilizabila in comertul ambulant.
  Casa de marcat se poate conecta si la alte dispozitive: PC, cititor coduri de bare/scanner coduri de bare.

 • Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Micro Je

  Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Micro Je este un aparat de marcat electronic fiscal omologat conform legislatiei in vigoare.
  Usurinta in utilizare cat si calitatea aparatului de marcat electronic fac din acesta o afacere avantajoasă pentru dumneavoastră.

  Designul acesteia o face utilizabilă atât în magazine specializate, alimentare, piețe cât și în restaurante sau hoteluri.

 • Casa de marcat Datecs DP05

  Modelul Datecs DP05 face parte dintr-o serie de case de marcat portabile fiabile, cu functiuni ce respecta cerintele centrelor de relatii clienti si ale departamentelor financiar contabile.

  Aceste case de marcat sunt ideale spre a fi utilizate in magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri unitati comerciale.

  Modelul de case de marcat DP05 se poate conecta optional prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad, iPad Mini, Android (distanta conectare: pana la 7 metri).

 • Casa de marcat Datecs DP25 BT

  Modelul Datecs DP25 BT face parte dintr-o serie de case de marcat ale carei functii si caracterisici respecta cerintele centrelor relatii clienti si ale departamentelor financiar contabile din magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unitati comerciale.

  Acest model de case de marcat este ideal spre a fi utilizat in magazine de diverse dimensiuni, supermarket-uri, farmacii, restaurante, baruri, sau alte tipuri unitati comerciale.

  Modelul de case de marcat DP25 BT se poate conecta optional prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad, iPad Mini, Android (distanta conectare: pana la 7 metri).

 • Casa de marcat Datecs DP45 BT

  Functiunile modelului de case de marcat portabile DATECS DP 45BT respecta cerintele centrelor de relatii cu clientii si ale departamentelor financiar contabile. Aceste case de marcat sunt ideale pentru a fi folosite in magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unitati comerciale.

 • Casa de marcat Datecs MP55 B

  Casa de marcat MP55 B este un model ce se preteaza magazinelor cu numar de vanzari reduse: bijuterii, saloane infrumusetare, restaurante mici, magazine cu articole de lux si alte tipuri de forme de comert.

  Posibilitatile tehnice si operative ale acestei case de marcat ii permit sa poata fi utilizata in regim autonom sau integrata intr-o retea la PC. Modelul de case de marcat MP55 B este in conformitate cu cerintele legislative din Romania.

  Optional, acest model de case de marcat poate fi conectat prin cablu la un POS bancar Ingenico.